Vanecoaching

Vanecoaching og overspisningscoaching

Vanecoaching - Overspisningscoaching

Vanecoaching og overspisningscoaching: Hos LBP Strenght & Fitness i Randers, tilbyder vi coaching-forløb med fokus på at styrke dine vaner og dit mindset for en vedvarende livsstilsændring.

Vores coaches har specialiseret viden og mange års erfaring inden for vanecoaching og overspisningscoaching, så du kan være sikker på at få den hjælp, du har brug for.

LBP Strenght & Fitness i Randers tilbyder:

 • Vanecoaching/vanecoach – for dig, der ønsker at skabe EGNE og vedvarende træningsrutiner og kostvaner
 • Overspisningscoaching – for dig, der lider af overspisning og madstress, og som dulmer dine følelser og problemer med mad.

Vanecoaching-forløb

Det kan virke som en stor investering at bruge en vanecoach, men det er også en investering, der kan måles på din livskvalitet resten af dit liv.

Vanecoaching er i sin enkelthed coaching på dine vaner. Det kan være eksisterende vaner, man ønsker at ændre, eller nye vaner man ønsker at indføre i sin hverdag. Ofte tager vanecoaching udgangspunkt i en livsstilsændring, som for eksempel et vægttab, men det kan også være coaching på tanker, karriere, produktivitet eller andet. Vanecoaching kan være et effektivt redskab til at ændre adfærd, så du kommer tættere på det du gerne vil opnå.

Dine vaner betyder mere end du tror. De handlinger vi udfører konsekvent, er det der udgør, hvad vi får ud af livet. Ved at ændre på vores vaner kan vi ændre på den måde, vores liv udfolder sig og dermed skabe de resultater for os selv, som vi virkelig ønsker. Her får du ingen slankekure eller quick-fixes, der kun virker på kort sigt. Som vanecoach beskæftiger vi os ikke med restriktioner og løftede pegefingre, men tager udgangspunkt i dig og i dit liv.

Vanecoaching er en samtale, der tager udgangspunkt i en ændring du ønsker, skal ske. Igennem struktureret spørgeteknik skabes refleksion, og vi finder sammen frem til den adfærd, der kan føre til de ønskede resultater. En session tager ca. 50 minutter.

Coaching foregår som udgangspunkt hos LBP Strength and Fitness på Nikkelvej 1, Randers SV. Sessioner kan foregå andetsteds efter aftale.

Vanecoaching-forløb

 • 1-1 coaching i private og trygge omgivelser
 • 50 minutters sessioner
 • Du for redskaber til at ændre din adfærd, så du kommer tættere på at opnå dit mål
 • Ingen restriktioner eller løftede pegefingre

Derfor skal du vælge vanecoaching

Vanecoaching er for dig, der ønsker at arbejde med både dig selv, din kost OG din træning for at nå dine mål. Vi laver gerne et fleksibelt forløb for dig, der løbende kan tilpasses dine behov. Ofte ændres dine behov undervejs, og ved hele tiden at være på forkant, kan vi sikre, at dine livsstilsændringer bliver permanente. Skulle du opleve tilbagefald af den ene eller den anden årsag, er du også dækket ind!

Overspisningscoaching

Overspisningscoaching: Er du træt af overspisning og madstress? Føler du, at dine tanker om mad har taget magten over dine handlinger? Så er du ikke alene! Det er helt normalt – og det er også normalt at søge hjælp til at overkomme disse udfordringer.

Ved LBP Strenght & Fitness i Randers tilbyder vi overspisningscoaching, hvor vi arbejder med dine vaner og adfærd omkring mad. Hos os vil du ikke få rigide kostplaner, vejninger og forbud. Vi fokuserer i stedet på det mentale arbejde omkring dine madvaner og giver dig redskaberne til at finde madro.

Vi har tilknyttet flere specialisererede coaches inden for bl.a. overspisning. Gennem 1-1 samtaler hjælper vi dig til at forstå, hvorfor du spiser, som du gør, så du kan slippe madens magt over dine handlinger! Sammen finder vi en strategi, der passer til lige netop dig og din livsstil.

Overspisningscoachingforløb

Coaching i private og trygge omgivelser

Du får værktøjer til at bekæmpe din madstress, så du kan finde madro

Ingen regler, ingen vejninger og ingen kostplaner

Vejledning af en professionel coach med specialisering i adfærd og overspisning

Hvem kan få glæde af overspisningscoaching?

Kort sagt er overspisningscoaching for alle, der af den ene eller anden grund er kommet til den konklusion, at der er kommet for meget på sidebenene. Det er kommet snigende eller pludseligt. Årsagen er: ta’ da’ – du har spist mere end din krop havde brug for og det er kørt på depotet til senere forbrug. Det senere forbrug er ikke aktuelt, så kroppen lagrer det som fedt. Overspisningscoaching er altså for dig:

 • Der vil slippe slankekurene, men som har et ønske om at opnå et varigt vægttab gennem en sund livsstil med varige vaneændringer
 • Der lider af overspisning og madstress, og som dulmer dine følelser og problemer med mad
 • Der drømmer om et liv, hvor du har det godt og ikke skal opfylde reglerne i en diktatorisk og restriktiv madreligion
 • Der kæmper med at få et afslappet og roligt forhold til mad og ønsker en sund livsstil med helt almindelig mad, hvor intet er forbudt
 • Der er sundhedsforvirret og gerne vil slippe fri af slankekurene, mad-stress og den restriktive spisning
 • Der i stedet ønsker professionel overspisningscoaching.

Få en gratis uforpligtende afklaringssamtale

Tilmeld dig vores nyhedsbrev